Τόσο απαξίωση ????

Ότι λειτουργούμε σαν χώρα "στο περίπου" το γνωρίζουμε πολύ καλά. 'Οταν όμως πρόκειται για ευαίσθητα θέματα , που μπορεί να επηρεάσουν την Εθνική μας υπόσταση ή την ασφάλεια του Ελληνικού λαού δεν πρέπει να τα αμελούμε ή ακόμα χειρότερα να αδιαφορούμε.
Σήμερα τα μεσάνυχτα λήγει η 5ετής θητεία του Κώστα Μακρόπουλου στην διεύθυνση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Ο καθηγητής που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την σεισμολογία στην Ελλάδα , που όλοι έχουμε δει και γνωρίζουμε την άρτια επιστημονική του κατάρτιση αλλά κυρίως το ήθος του και τον ήπιο και μεστό λόγο του  , απο σήμερα το βράδυ παύει να προϊσταται του ευαίσθητου Εθνικά τομέα της έρευνας και παρακολούθησης της σεισμικότητας της πατρίδας μας οποίος μένει στην ουσία "ορφανός".
Ο λόγος ότι ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Αρβανιτόπουλος δεν έχει κινήσει κάν τις διαδικασίες αναπλήρωσης....Τόση απαξίωση πιά ????
Ευτυχώς που το φιλότιμο των επιστημόνων περισσεύει στο Γεωδυναμικό  και γίνεται κάποιο έργο.....γιατι αν περιμέναμε απο την πολιτεία σωθήκαμε....

Earthquake-now
Share on Google Plus

About Chris blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου