Σεισμό και τσουνάμι προβλέπει η Ρωσία για το 2014!

Σε μια ανακοίνωση το περιεχόμενο της οποίας δεν είναι καθόλου σύνηθες το υπουργείο εκτάκτων αναγκών της ρωσικής Ομοσπονδίας ανέφερε σήμερα πως εντός του 2014 ένας πολύ μεγάλος σεισμός και ένα τσουνάμι που θα προκληθεί από αυτόν πρόκειται να πλήξουν την περιοχή της ρωσικής άπω Ανατολής.
Ο σεισμός σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου προβλέπεται να κτυπήσει σε μια περιοχή που εκτίνεται από τη νοτιοδυτική ακτή της νήσου Σαχαλίνης μέχρι το βορά κοντά στο επίκεντρο του σεισμού του 2007 κοντά στην πόλη Nevelsk.
Δεν έχει γίνει γνωστό το μοντέλο πρόβλεψης του ρωσικού υπουργείου εκτάκτων αναγκών ή που ακριβώς στηρίζουν την πρόβλεψη αυτή, ή εάν το τσουνάμι ή σεισμός πρόκειται να είναι καταστρεπτικοί.
Το 2007 πάντως στον προηγούμενο σεισμό στην περιοχή είχαν σκοτωθεί 2 άτομα, ακρετές δεκάδες είχαν τραυματιστεί και 2000 είχαν μείνει άστεγα.
defencenet.gr
Share on Google Plus

About ases team

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου